HTML

Bűnösök

BKV-botrány, milliárdos sikkasztások, a semmire kifizetett állami pénzek - a bűnnek ez csak az egyik oldala. Felháborít, bosszankodunk rajta, de igazán csak akkor érezzük át a jelentőségét, ha saját bőrünkön tapasztalunk hasonlót. Mert lassan már a mindennapi életünk is életveszélyessé válik...

Friss topikok

Archívum

2010.03.02. 12:05 polgaror

Bűnösök közt

Aki elég idő tölt az utcán, elkerülhetetlenül találkozik a bűnözéssel. A médiából folyó "nagy ügyek" mellett elsikkad ugyan, de az érintetteknek örökre befolyásolhatja életét egy mindennapinak titulált bűncselekmény.

A blog célja, hogy rávilágítson, ezekkel az esetekkel igenis foglalkozni kell, különben soha nem változik meg semmi. Legyen szó akár áldozatokról, elkövetőkről, vagy az őket hivatásból, esetleg felelősségtudatból üldöző személyekről, itt mindenki szóhoz juthat majd.

Ha veled is történt olyan eset, amit megosztanál a nyilvánossággal, ragadj virtuális tollat, és írd meg sztoridat a bunosok@gmail.com címre!

Szólj hozzá!

Címkék: bűn áldozat


A bejegyzés trackback címe:

https://bunosok.blog.hu/api/trackback/id/tr141802435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása